Skafferiet öppnar igen
Efter några veckors stängd butik under januari så öppnar vi igen 30/1. Då kommer vi återgå till ordinarie öppettider vilket innebär självbetjäning alla dagar 10-19. Därtill är butiken bemannat torsdag och fredag 10-18 och lördag 10-15. Dessa dagar är vår manuella köttdisk öppen med egentillverkade charkuterier och färskt nötkött från egen gård. Fredagar och lördagar erbjuder vi färskt surdegsbröd från 8.30. Varje vecka erbjuder vi en färdigrätt som varierar från vecka till vecka.
Hoppas vi ses i vår! Välkomna!
Vilande Januari
Under Januari har vi stängt butiken. Detta för att ge tid för återhämtning men även mycket administrativt jobb som annars tenderas att bortprioriteras.
Vi välkomnar er igen från 30/1.
Ett nytt charkuteri
Under våren 2024 bygger vi ett nytt charkuteri och produktionskök i anslutning till nuvarande butik. Lokalen är tänkt att ge oss väsentligt större möjligheter till förädling av fler produkter. Den nya lokalen är det större och mer anpassat till de vi önskar arbeta med än det lilla kök vi befinner oss i idag. I den nya lokalen kommer det finnas möjlgihet att varmröka, kallröka, lufttorka och öka upp volymen. När projektet är klart är tanken att butiken så småningom ska förses med en öppen köttdisk där kunden kan handla färskt kött över disk, lufttorkade korvar, smörgåspålägg, såser m.m. Denna byggnation delfinansieras med stöd från Eurpeiska Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.
Stängt under januari. Vi öppnar igen 30/1.
Våra investeringar delfinansieras av Europeiska Jordbruksfonden och Leader södra Bohuslän.
Copyright © Alla rättigheter förbehållna